TS'de Karaman güvencesi!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, Ünal Karaman'ın takımın başında bulunduğu maçlarda kaybetmedi.  İlk olarak geçen sezon ligin 13. haftasındaki Kasımpaşa yenilgisinin ardından teknik direktör Hugo Broos'un istifasından doğan

TS'de Karaman güvencesi!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, Ünal Karaman'ın takımın başında bulunduğu maçlarda kaybetmedi.

 

İlk olarak geçen sezon ligin 13. haftasındaki Kasımpaşa yenilgisinin ardından teknik direktör Hugo Broos'un istifasından doğan boşlukta Eskişehirspor maçında takımı sahaya o dönemde Trabzonspor'da sportif direktörlük yapan Ünal Karaman çıkardı. Karaman, Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Recep Kıvrak'a ilk kez bu maçta görev verdi. Ünal Karaman'ın yönetimindeki bordo-mavili ekip, Eskişehirspor maçında sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak kötü gidişe ''dur'' dedi.

 

Daha sonra teknik direktör Şenol Güneş'in göreve getirilmesiyle bordo-mavili takımda yardımcı antrenör olan Ünal Karaman, Güneş'in bu sezon ligin 24. haftasındaki Beşiktaş maçında hakem tarafından tribüne gönderilip 2 maç ceza almasıyla takımın başında sahaya çıktı.

 

Beşiktaş maçı 1-1 sürerken teknik direktör Şenol Güneş'in 74. dakikada tribünlere çıkmasının ardından Karadeniz ekibi, 88. dakikada Burak'ın attığı gol ile maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

 

Trabzonspor, Ünal Karaman'ın takımın başında bulunduğu geçen haftaki Kocaeli İsmetpaşa Stadı'ndaki Kasımpaşa maçında da rakibini 1-0 yendi. Trabzonspor, Ünal Karaman ile 3 maçı da kazanmayı başarmış oldu.

    

4. MAÇI

Teknik direktör Şenol Güneş'in cezasının sürmesi nedeniyle bu haftaki Gençlerbirliği maçında da takımın başında Ünal Karaman yer alacak. Bordo-mavililer, Gençlerbirliği maçını kazanması halinde Ünal Karaman ile 4. maçından da galibiyetle ayrılmış olacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler