TS'de kamp programı belli oldu!

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarına başlayacağı tarih belli oldu.Bordo Mavili ekip yeni seozn hazırlıkalrına 19 temmuzda Avusturya'nın Trol kentinde başlayacak. Trabzonspor'un Hocası Halilhodzic 13 Temmuzda Trabzon'da olacak. Boşnak Teknik adam kendi Te

TS'de kamp programı belli oldu!

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarına başlayacağı tarih belli oldu.

Bordo Mavili ekip yeni seozn hazırlıkalrına 19 temmuzda Avusturya'nın Trol kentinde başlayacak. Trabzonspor'un Hocası Halilhodzic 13 Temmuzda Trabzon'da olacak. Boşnak Teknik adam kendi Teknik ekibi ve kulüp yetkilileri ile 14 Temmuz'da bir toplantı yapacak. Bordo Mavili oyuncular ise 15 Temmuz'da Trabzon'da olacaklar. Sağlık kontrollerinin ardından Bordo Mavili ekip Avusturya'nın Trol kentinde 15 gün sürecek kampa girecek.

Öte yandan uzun süredir Trabzon'da sezon açılışı yapmayan Trabzonspor bu geleneği yıkıyor. sezon açılışı için Avrupanın ünlü kulüplerinden birini Avni Aker'e getirmek için görüşmelerini sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor