TS'de kadınlara kötü haber

Trabzonspor taraftarlarından PSV maçında ücretsiz kadın ve çocuk bileti dağıtılmasıyla ilgili gelen yoğun talep üzerine Trabzonspor Kulübü'nden bir açıklama yapıldı. Resmi internet sayfasında yapılan açıklamada, "Buna göre Türkiye Futbol Federasyonu taraf

TS'de kadınlara kötü haber

Trabzonspor taraftarlarından PSV maçında ücretsiz kadın ve çocuk bileti dağıtılmasıyla ilgili gelen yoğun talep üzerine Trabzonspor Kulübü'nden bir açıklama yapıldı. 

Resmi internet sayfasında yapılan açıklamada, "Buna göre Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu sezon uygulamaya sokulan kadın ve çocuklara ücretsiz bilet uygulaması sadece Spor Toto Süper Lig maçlarını kapsamaktadır.

Bu nedenle de takımımızın 16 Şubat Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 2. Tur'unda oynayacağı PSV Eindhoven maçında bu uygulama olmayacaktır" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor