TS'de kaç oyuncu sınırda?

Spor Toto Süper Lig'de 18 Nisan Cuma günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Trabzonspor'da 11 oyuncu kart sınırında yer alıyor.Eskişehirspor maçında kalesinde gördüğü iki penaltı golüyle 2-2 beraberlikle sahadan ayrılan, kırmızı kart gören

TS'de kaç oyuncu sınırda?

Spor Toto Süper Lig'de 18 Nisan Cuma günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Trabzonspor'da 11 oyuncu kart sınırında yer alıyor.

Eskişehirspor maçında kalesinde gördüğü iki penaltı golüyle 2-2 beraberlikle sahadan ayrılan, kırmızı kart gören Aykut Demir ve sakatlanan Özer Hurmacı'yı da Kayseri Erciyesspor maçı öncesi kaybeden bordo-mavililerin kart sınırında yer alan oyuncu sayısı da 11'e yükseldi.

Karadeniz ekibinde, Eskişehirspor karşısında sarı kart gören Henrique, Zeki Yavru, Kadir Keleş ve Onur Recep Kıvrak'ın yanı sıra Aykut Demir, Colman, Mustafa Yumlu, Yusuf Erdoğan, Bourceanu, Janko ve Gökhan Alsan olmak üzere 11 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular forma giyip kart görmeleri halinde bir sonraki hafta Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak Gaziantepspor maçında takımda yer alamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler