TS'de izin tartışması

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren ve Avrupa kupalarına katılmak için önünde hayati maçlar bulunan Trabzonspor'da, izinli futbolcuların durumları tartışılıyor.Bu oyunculara kimin izin verdiği ise merak konusu olmaya başladı. Eşinin rahatsızlı

TS'de izin tartışması

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren ve Avrupa kupalarına katılmak için önünde hayati maçlar bulunan Trabzonspor'da, izinli futbolcuların durumları tartışılıyor.

Bu oyunculara kimin izin verdiği ise merak konusu olmaya başladı. Eşinin rahatsızlığı nedeniyle Fransa'ya giden Malouda'nın ne şekilde ve kimden izin alarak Trabzon'da ayrıldığı sadece camiada değil, kulüp içeresinde de tartışma konusu oldu.

Ayrıca Zokora'nın, ligler devam ederken düğün yapması ise tartışmayı farklı bir boyuta taşıdı. Genellikle futbol camiasının nişan, düğün ve ailevi durumlarla ilgili özel işlerini sezon sonuna bırakmaları alışılmış bir durum olurken, Fildişi Sahilli oyuncunun bu davranışı Karadeniz ekibinde yeni bir tartışmaya neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler