TS’de Herkes golcü(!)

 Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi Teknik Direktör Şenol Güneş'in en büyük kozlarından biri de takımdaki hemen her futbolcunun gol atabilmesi. Bordo mavililerde bu sezon atılan 19 golü tam 11 farklı oyuncu kaydetti.Geçen sezon Burak Yılmaz'a endeksli

TS’de Herkes golcü(!)

 

Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi Teknik Direktör Şenol Güneş'in en büyük kozlarından biri de takımdaki hemen her futbolcunun gol atabilmesi. Bordo mavililerde bu sezon atılan 19 golü tam 11 farklı oyuncu kaydetti.

Geçen sezon Burak Yılmaz'a endeksli bir oyun yapısı sergileyen Trabzonspor'da Şenol Güneş, bu sezon bol pasa ve rakip ceza alanı çevresinde çok adamla hücum etmeye dayalı bir anlayış benimsetmeye çalıştı. Bunun sonucunda takımdaki hemen her oyuncu gol pozisyonuna girmeye başladı.

Bordo – mavililerde geride kalan 16 haftada Olcan 4, Adrian 3, Henrique, Halil ve Emerson 2'şer, Volkan, Vittek, Soner, Sapara, Janko ve Yasin de birer golle skora katkıda bulundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler