TS'de her şey tersine dönebilir! Dikkat!

Bordo-Mavililer geçtiğimiz hafta Sivasspor galibiyeti ile puan sıralamasında 10.sıradan 4.sıraya çıkarken, Kasımpaşa maçında alınacak mağlubiyette ise tepe taklak olabilir.Bu sezon Süper Lig’de özellikle deplasmanda oynadığı karşılaşmalar sonunda iyi bir

TS'de her şey tersine dönebilir! Dikkat!

Bordo-Mavililer geçtiğimiz hafta Sivasspor galibiyeti ile puan sıralamasında 10.sıradan 4.sıraya çıkarken, Kasımpaşa maçında alınacak mağlubiyette ise tepe taklak olabilir.

Bu sezon Süper Lig’de özellikle deplasmanda oynadığı karşılaşmalar sonunda iyi bir yerde olmayan Trabzonspor buna rağmen son oynadığı Sivasspor maçını kazanarak, 10. sıradan 4. sıraya çıkmıştı. Trabzonspor’un önünde ise şimdi zorlu Kasımpaşa maçı var. Trabzonspor bu maçı kazanırsa, 4. sıradaki yerini biraz olsun sağlamlaştıracak fakat kaybetmesi durumunda ise yine 10. sıraya kadar gerileyebilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler