TS'de Görev krizinde son karar

Trabzonspor'da  İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yeni yönetimin görev dağılımı toplantısında yaşanan krizin ardından istifa tartışmalarına yol açan iki yöneticinin nihai  kararlarını perşembe günü açıklamaları bekleniyor.Yapılan toplantıda Yönetim ku

TS'de Görev krizinde son karar

Trabzonspor'da  İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yeni yönetimin görev dağılımı toplantısında yaşanan krizin ardından istifa tartışmalarına yol açan iki yöneticinin nihai  kararlarını perşembe günü açıklamaları bekleniyor.

Yapılan toplantıda Yönetim kurulu içinde görev dağılımı yapılırken iki yönetici İrfan Coşkun ve Osman İlyas toplantı salonundan ayrılmıştı. Doktor olan İrfan Coşkun’a Sağlık kurulundan sorumlu yöneticilik, Osman İlyas’a ise personel ve satın alma görevi verilmişti.

Yaşanan bu kriz sürecinin ardından istifaları istenen Coşkun ve İlyas'ın, istifa edip etmeme ile ilgli kararlarını perşembe günü açıklayacakları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor