TS'de golle peşpeşe geldi

Trabzonspor Süper Toto Süper Lig'de 25. haftada Sivasspor karşısında karşılaşmaya golle başladı. Bordo mavili ekip ilk golü 2. dakikada savunma oyuncusu Mustafa Yumlu ile buldu. Mustafa bu golle süper Lilg'de 3. golünü atarken 18 hafta sonra gol atmış old

TS'de golle peşpeşe geldi

Trabzonspor Süper Toto Süper Lig'de 25. haftada Sivasspor karşısında karşılaşmaya golle başladı. 

Bordo mavili ekip ilk golü 2. dakikada savunma oyuncusu Mustafa Yumlu ile buldu. Mustafa bu golle süper Lilg'de 3. golünü atarken 18 hafta sonra gol atmış oldu. Mustafa Yumlu en son ligin 6. haftasında Torku Konyaspor'a 2 gol birden atmıştı.  

17. dakikada 2. golü atan Olcan ise Süper Lig'deki 8. golünü kaydetti. Olcan 4. hafta sonra golünü atarken en son golünü 20. haftada oynanan Akhisar Belediyespor karşısında attı. Olcan bu karşılaşmada 2 gol birden bulmuştu. 

3. Golü atan Henrique ise 31. dakikada golünü kaydederken ligdeki 7. golünü atmış oldu. Enson golünü 12. haftada Eskişehirspor'a tan Brezilyalı oyuncu Süper ligde 12 hafta sonra gol atmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor