TS’de Genel Kurulu yapılacak

 Bu sezon Beko Basketbol liginden,2.lige düşen Trabzonspor Basketbol Kulübü yeniden yapılanmaya gidiyor. Basketbol Kulübü başkanı Mehmet Yiğit Alp Trabzonspor başkanı Sadri Şener ile bir araya gelerek basketbol kulübünün geleceği  hakkında fikir alış veri

TS’de Genel Kurulu yapılacak

 

Bu sezon Beko Basketbol liginden,2.lige düşen Trabzonspor Basketbol Kulübü yeniden yapılanmaya gidiyor. Basketbol Kulübü başkanı Mehmet Yiğit Alp Trabzonspor başkanı Sadri Şener ile bir araya gelerek basketbol kulübünün geleceği  hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Şener’den Basketbol şubesi için daha fazla destek isteyen  Alp’e Trabzonspor kulübü başkanı Şener şike sürecinin bitmesini beklemesini söyledi.

İkili şike sürecinin bitmesinin ardından bir kez daha bir araya gelerek basketbol takımının geleceğini ele alacaklar

GENEL KURUL YAPACAKLAR

Trabzonspor Basketbol Kulübü yönetimi haziran ayı içersinde OlağanGenel Kurul kararı almayı planlıyor Genel Kurul kararının tarihi ise henüz netleşmedi. Basketbol takım yönetimi kongreyi  22 yada 23 haziran tarihlerinden birinde yapması bekleniyor.

Öte yandan basketbol kulübü asbaşkanı Levent Erkuloğlu  İstanbul’da başkan Mehmet Yiğit Alp ile bir araya geldi

İkili izlenecek yolla ilgili bir planlama yapacaklar

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler