TS'de Genel kurula doğru

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, 10 Mart Cumartesi günü yapılacak olan Divan Genel Kurul Toplantısı'nda aday olacak olan arkadaşlara saygı duyduğunu söyledi. Trabzonspor Ziya Bey Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında ge

TS'de Genel kurula doğru

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, 10 Mart Cumartesi günü yapılacak olan Divan Genel Kurul Toplantısı'nda aday olacak olan arkadaşlara saygı duyduğunu söyledi.

Trabzonspor Ziya Bey Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında genel kurulla ilgili açıklamalarda bulunan Ali Özbak, 3 yıldır Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı görevini yürüttüğünü belirterek, ''Bu dönem bu görevi yapabilecek, herkesin üzerinde ittifak sağlayacağı bir arkadaşıma devretmek en büyük arzumdu. Ama bir takım çalışmalarımız ve bitirilecek şeyler var. Bu nedenle arkadaşlarımız göreve devam etmemi istedi'' dedi.

Ali Özbak, bu görevde kim olursa olsun Trabzonspor'un ne üyeleriyle ne yönetimiyle ne de diğer organlarıyla çatışma içerisinde değil, anlayış içerisinde olması gerektiğini dile getirerek, ''Kim aday olacaksa da aday olmak hakkıdır ve buna saygı duyuyorum. Ben herkesin niyetini okuyan bir makine değilim. Liste yapan gelir bu işe aday olur. Tüzüğün demokratik olması ve kulübe zarar vermeyecek şekilde olmasında büyük bir emeğim var. Ben hep kulübü koruyarak bir şeyler yapmaya çalıştım, kişileri koruyarak

bir şey yapmaya çalışmadım. Her zaman aklı ön plana çıkarmalıyız. Aday olacak olan arkadaşlarımız hangi akılla bu hizmet kervanına katılıp aday olurlar bunu bilemiyorum. Ama haklarıdır buna saygı duyuyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler