TS'de Fenerbahçe dopingi!

Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe maçı öncesi futbolcuların 10 milyon TL'yi bulan sezon başı peşinatlarının önemli bir bölümünü ödedi.Trabzonspor'da tüm planlar gelecek hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe maçı üzerine yapılmaya başlandı. Sezonun ilk maçın

TS'de Fenerbahçe dopingi!

Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe maçı öncesi futbolcuların 10 milyon TL'yi bulan sezon başı peşinatlarının önemli bir bölümünü ödedi.

Trabzonspor'da tüm planlar gelecek hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe maçı üzerine yapılmaya başlandı. Sezonun ilk maçında Kayseri Erciyesspor karşısında istediği sonucu alamayan bordo mavililer, Fenerbahçe maçıyla hem ligdeki ilk galibiyeti almak hem de taraftarlara moral vermeyi amaçlıyor.

Zorlu 90 dakikanın camia için öneminin farkında olan yönetim de, futbolcuların sezon başı peşinatlarının önemli bir bölümünü ödedi. Yaklaşık 10 milyon TL’yi bulan ödemenin hesaplarına yattığını öğrenen futbolcular rahatlarken, yönetim kalan ödemelerin tamamını yapmak için yoğun şekilde çalışıyor.

Bu arada yeni sezon öncesi henüz göğüs reklamı konusunda hiçbir firma ile anlaşamayan Trabzonspor’un bu konuda da birkaç gün içerisinde karar vereceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor