TS'de duran toplar onlara emanet

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor'da ligin ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarıda da duran topların başına Olcan ve Adrian geçecek.Antremanlarda yapılan bir çok çalışmanın yanısıra duran top ve serbest vuruş çalışması da önemli b

TS'de duran toplar onlara emanet

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor'da ligin ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarıda da duran topların başına Olcan ve Adrian geçecek.

Antremanlarda yapılan bir çok çalışmanın yanısıra duran top ve serbest vuruş çalışması da önemli bir yer tutuyor. Ligin İlk yarısında serbest vuruşlardan Olacan ile önemli goller kaydeden bordo mavili takım Antalya'da bu çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan duran top ve serbest vuruş çalışmalarında Olcan ve Polonyalı oyuncu Adrian bir çok vuruştan isabet elde ediyorlar.

OLCAN HER FIRSATTA VURUYOR

Antrenmanlarda Trabzonspor'un başarılı oyuncusu bulduğu her fırsatta kaleye şut çekerek kendini hazırlıyor. Bu vuruşlarla ikinci yarıda da Trabzonspor'a önemli bir katkı sağlayacağını belli ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor