TS'de CSKA Moskova mesaisi

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Hasta olduğu için Gaziantep'e getirilmeyen Bur

TS'de CSKA Moskova mesaisi

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Hasta olduğu için Gaziantep'e getirilmeyen Burak Yılmaz ise takımda ayrı olarak koşu yaptı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan ve yağmur altında gerçekleşen antrenmana sakatlıkları bulunan Vittek ve Sezer Badur katılmadı. Hasta olması nedeniyle Gaziantepspor maçı kadrosuna alınmayan Burak Yılmaz ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Burak, basın mensuplarına gribal enfeksiyonu yavaş yavaş atlattığını söyledi.

Sezon öncesi Bordo-mavili takım ile sözleşme imzaladıktan sonra gittiği Almanya'da sakatlık geçiren gurbetçi oyuncu Barış Özbek ise Trabzon'a gelerek Bordo-mavili takım ile çalışmalara başladı. Gaziantepspor maçında 90 dakikada forma giyen oyuncular hafif bir koşu yaparken diğer oyuncular yarı sahada pas çalışmasıyla birlikte şut çalışması yaparak antrenmanı tamamladılar. Trabzonspor, yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla CSKA Moskova maçının hazırlıklarını sürdürecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler