TS'de çalışmalar devam ediyor

     Trabzonspor Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, Hollanda'nın Tegelen kasabasındaki Sport Club Irene sahasında çalışmalarına devam eden bordo-mavili takımda, hafif sakatlığı bulunan Tolga dışındaki tüm futbolcuların antrenmana katıldığı

TS'de çalışmalar devam ediyor


     Trabzonspor Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, Hollanda'nın Tegelen kasabasındaki Sport Club Irene sahasında çalışmalarına devam eden bordo-mavili takımda, hafif sakatlığı bulunan Tolga dışındaki tüm futbolcuların antrenmana katıldığı belirtildi. 
     Antrenmanın ilk bölümünde kuvvet çalışması uygulayan futbolcuların, daha sonra ise taktik organizasyonuna dayalı maç yaptığı kaydedildi. 
     Bu arada, sakatlığı nedeniyle bir süredir antrenmanlara katılamayan Aykut'un takımdan ayrı olarak koşu yaptığı, arka adalesinde gerilme olan Colman'a ise fizyoterapist eşliğinde özel program uygulandığı bildirildi. 
     
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor