TS'de bu maçın yeri farklı

Bordo-Mavililer, Avrupa’da tarih yazıp iç sahada da sezonun ilk yarısını kayıpsız atlatırken, deplasman tablosu tüm bu olumlu gelişmeleri örtmüştü.Ligin ilk yarısında oynanan 8 dış saha mücadelesinde sadece 4 puan toplayabilen (Kayserispor: 3, Fenerbahçe:

TS'de bu maçın yeri farklı

Bordo-Mavililer, Avrupa’da tarih yazıp iç sahada da sezonun ilk yarısını kayıpsız atlatırken, deplasman tablosu tüm bu olumlu gelişmeleri örtmüştü.

Ligin ilk yarısında oynanan 8 dış saha mücadelesinde sadece 4 puan toplayabilen (Kayserispor: 3, Fenerbahçe: 1) Mustafa Akçay’ın öğrencileri, bu haftaki Çaykur Rizespor sınavına büyük önem veriyor.

DEPLASMAN FOBİMİZ YOK

Deplasmandaki kötü tabloyu düzeltmek için Karadeniz kapışmasını bir fırsat bilen Trabzonsporlu futbolcular ve teknik heyet, rakip analizlerine de başladı. Ligin ilk yarısındaki maçı 2-1 kazanan Fırtına, Beşiktaş beraberliğinin ardından ilk deplasman sınavında puan kaybını bu kez aklından bile geçirmiyor. Bir deplasman fobisi oluşmadığından bahseden Mustafa Akçay, “Kırılma anlarında yaşadığımız sorunlar oldu. Hepsinin çözümü için elimizden geleni yapacağız” değerlendirmesini yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler