TS'de bu haftaki maç programı

Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası'nda 16 Ocak Pazar günü 20.00'de oynayacağı Manisaspor maçının yanı sıra basketbol ve bayan futbol takımları da hafta sonu oynayacakları müsabakalarda galibiyet mücadelesi verecekler.Buna göre Trabzonspor basketbol takı

TS'de bu haftaki maç programı

Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası'nda 16 Ocak Pazar günü 20.00'de oynayacağı Manisaspor maçının yanı sıra basketbol ve bayan futbol takımları da hafta sonu oynayacakları müsabakalarda galibiyet mücadelesi verecekler.

Buna göre Trabzonspor basketbol takımı ligin 15. haftasında yarın (cumartesi) Pınar Karşıyaka ile karşılaşacak. 19 Mayıs Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Bu maç öncesi ekip 19 puanla 11. sırada yer alıyor.

Trabzonspor’un Bayan futbol takımı da ligin 10. haftasında 16 Ocak Pazar günü deplasmanda Gölcükspor ile karşılaşacak. Kavaklı Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 14.00'de başlayacak. Bu maç öncesi ekip 15 puanla 6. sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor