TS'de Avrupa yolunda yeni strateji

Karadeniz ekibi ilk olarak 7 Nisan Pazartesi günü Gençlerbirliği ile sahasında karşılaşacak. Bu maçın ardından 2 deplasman maçına çıkacak olan bordo-mavililer ilk olarak 13 Nisan Pazar günü Eskişehirspor ile oynayacak.Karadeniz temsilcisi daha sonra da 20

TS'de Avrupa yolunda yeni strateji

Karadeniz ekibi ilk olarak 7 Nisan Pazartesi günü Gençlerbirliği ile sahasında karşılaşacak. Bu maçın ardından 2 deplasman maçına çıkacak olan bordo-mavililer ilk olarak 13 Nisan Pazar günü Eskişehirspor ile oynayacak.

Karadeniz temsilcisi daha sonra da 20 Nisan Pazar günü Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak. İlk planda Gençlerbirliği maçına oyuncularını motive edecek olan teknik sorumlu Hami Mandıralı, sezon başından beri yaşanan gol yollarındaki sorununun son maçlarda kendini iyiden iyi hissettirmesi üzerine, bu bölgede bazı stratejiler üzerinde duracak.

Takımda bulunan Paulo Henrique, Emre Güral, Marc Janko ve Şahin Aygüneş gibi forvet oyuncularından istediği verimi alamayan Mandıralı, Gençlerbirliği maçında çift forvetle sahaya çıkarak oyuncularından verim almanın yollarını arayacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor