TS'de Asbaşkan kim olacak?

Kurban Bayramı nedeniyle dün Trabzon'a gelen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Asbaşkan Ali Kemal Başaran'ın istifası sonrası yerine gelecek ismin belirlenmesi için yönetim kurulu toplantı yapacak.Şehre gelişinin ardından kurmaylarıyla kısa sürel

TS'de Asbaşkan kim olacak?

Kurban Bayramı nedeniyle dün Trabzon'a gelen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Asbaşkan Ali Kemal Başaran'ın istifası sonrası yerine gelecek ismin belirlenmesi için yönetim kurulu toplantı yapacak.

Şehre gelişinin ardından kurmaylarıyla kısa süreli bir toplantı yapan Hacıosmanoğlu, daha sonra teknik direktör Mustafa Akçay ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Takım hakkında bilgi alan bordo-mavili takımın başkanı Hacıosmanoğlu, sıkıntılı süreç ve yoğun maç temposu içinde takımın ortaya koyduğu performanstan ötürü memnuniyetini Akçay'a iletti.

ASBAŞKANLIK İÇİN İKİ İSİM ÖN PLANDA

Ali Kemal Başaran'ın ayrılmasından sonra asbaşkanlık için iki isim ön plana çıkıyor. Hacıosmanoğlu ile kader birliği yapan Genel Sekreter Dr.Köksal Güney'in ismi ve başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na danışmanlık görevini yürüten yönetim kurulu üyesi Prof.Dr. Yakuh Arslan, Hacıosmanoğlu'nun bu iki isimden birini asbaşkanlık için düşündüğü ağır basarken, asbaşkan'ın Trabzon'dan olmasını isteyen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun süpriz bir isim de gündeme getirebileceği belirtiliyor.

Trabzonspor,yarın saat 14.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde bir bayramlaşma töreni gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor