TS'de akşam idmanı tamamlandı

 Trabzonspor Almanya kampındaki hazırlıklarını sabah ve akşam yaptığı çalışmalarla sürdürdü.  Trabzonspor  akşam idmanını tamamladı . İki bölüm halinde yapılan çalışmanın ilk bölümü kondisyon merkezinde kuvvet antrenmanıyla geçti. Daha sonra sahaya gelen

TS'de akşam idmanı tamamlandı

 

Trabzonspor Almanya kampındaki hazırlıklarını sabah ve akşam yaptığı çalışmalarla sürdürdü. 

 

Trabzonspor  akşam idmanını tamamladı . İki bölüm halinde yapılan çalışmanın ilk bölümü kondisyon merkezinde kuvvet antrenmanıyla geçti. Daha sonra sahaya gelen Bordo - Mavililer iki takım halinde çift kale maç yaptı.

 

Çift kalede Tolga,Zeki Yavru, Aykut, Mustafa, Ferhat, Soner, Barış, Alanzinho, Henrique, Vittek ve Volkan'dan oluşan kırmızı takım, Onur, Zeki Ayvaz, Giray, Bamba, Celustka, Yasin, Zokora, Colman, Adrian, Halil, Emre'den oluşan beyaz takımı 2-0 mağlup etti. Kırmızı takımın gollerini Volkan ve Vittek kaydetti. 

 

Adalesinden sakatlanan Ferhat çift kaleyi tamamlayamazken Sapara fizyoterapist eşliğinde yürüyüş yaptı. Antrenmana dedesi vefat eden Olcan ve Cech'le birlikte, hafif rahatsızlığı bulunan Serkan katılmadılar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler