TS'dan "sahte" açıklaması!

Kulübümüzden Antalyaspor maçı öncesi taklit ürünlerle ilgili bir açıklama yapıldı. Buna göre taraftarlarımızın sahte ürünler konusunda duyarlı olması istenirken, söz konusu eyleme kalkışanlara yönelik bugün (Çarşamba) stadyum çevresinde kulübümüz ve emniy

TS'dan "sahte" açıklaması!

Kulübümüzden Antalyaspor maçı öncesi taklit ürünlerle ilgili bir açıklama yapıldı. Buna göre taraftarlarımızın sahte ürünler konusunda duyarlı olması istenirken, söz konusu eyleme kalkışanlara yönelik bugün (Çarşamba) stadyum çevresinde kulübümüz ve emniyet güçleri tarafından yasal işlem yapılacağı vurgulandı.

Kulübümüzün Koyu Bordo – Açık Mavi renkleri ve zemin üzerine maviyle TS harflerinin kullanıldığı amblem, forma, çorap, atkı, şapka vb. türlerinin taklit edilerek özellikle stadyum çevresinde kurulan izinsiz sergilerde, şehir ve kasabalardaki mağazalarda, pazaryerlerinde satışa sunulmasının tespit edilmesi üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur.

Antalyaspor maçı öncesinde söz konusu eyleme kalkışmayı düşünenleri uyarırken, taraftarlarımızdan da konuya duyarlılık göstermelerini ve taklit ürünlere rağbet etmemelerini bekliyoruz.

Kulübümüzü ekonomik kayba uğratan bu uygulamaları bilen, gören ve şahit olan duyarlı taraftarlarımızın konuyu görevlilere bildirmeleri ya da kulübümüze başvurmaları önemle rica olunur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor