TS yeni sezona hazırlanıyor

Trabzonspor'da, Şenol Güneş sorunu çözüm beklerken diğer taraftan ise transfer çalışmaları sürüyor. Başkan Sadri Şener'in, Şenol Güneş'i ikna edip yola devam etmesiyle bordo-mavililer transfer çalışmalarına ağırlık verecek. Güneş’in vermiş olduğu rapor do

TS yeni sezona hazırlanıyor

Trabzonspor'da, Şenol Güneş sorunu çözüm beklerken diğer taraftan ise transfer çalışmaları sürüyor. Başkan Sadri Şener'in, Şenol Güneş'i ikna edip yola devam etmesiyle bordo-mavililer transfer çalışmalarına ağırlık verecek. Güneş’in vermiş olduğu rapor doğrultusunda hareket eden bordo-mavililerde öncelik savunma bölgesine verildi. Takımdaki iki stoper Giray ve Mustafa Yumlu'nun 3 kulvarda yarışan bir takım için yeterli olmayacağını düşünen bordo-mavililer bu bölge için belirledikleri isimler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Fransa 1. Lig ekibi Toulouse'nin Tunuslu stoperi Aymen Abdennour ve İngiltere 1. Lig ekiplerinden Licester City'nin Fildişi Sahilli oyuncusu Souleymane Sol Bamba transferleri hakkında girişimlerini sürdürüyor. Sol Bamba'ya vatandaşı Zokora'nın kefil olduğu belirtiliyor.

 

Trabzon, şike sürecinde kapıştığı Fenerbahçe ile şimdi transferde de savaşıyor. Bordo-Mavililer'in yerli transferindeki baş hedefi Eskişehirsporlu Alper Potuk ve Gençlerliği'nden Soner Aydoğdu için sarı-lacivertli takım ile kıyasıya bir yarışa girdi. Eskişehirspor Alper için Alanzinho ve para isterken bordo-mavili kulüp ise bu teklife çok olumlu bakmadığı öğrenildi. Bordo-mavililer Ersun Yanal'ın ısrarla istediği Alanzinho takası ile transferde bir adım öne geçse de Karadeniz ekibinin Alanzinho'yu bırakma gibi bir düşüncesi olmadığı belirtildi. Trabzonspor'un Soner içinde 3 Milyon Euro'luk bir teklifte bulunduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor