TS Yarınki duruşmada yok!

Futbol’da şike ve teşvik kapsamında devam eden duruşmalara katılan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Spor61.net'in sorularını cevaplarken Trabzonspor adına olumsuz bir gelişmenin olmadığını belirtti.Başkan Sadri Şener ve İstanbul’a giden yönetim kurulu

TS Yarınki duruşmada yok!

Futbol’da şike ve teşvik kapsamında devam eden duruşmalara katılan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Spor61.net'in sorularını cevaplarken Trabzonspor adına olumsuz bir gelişmenin olmadığını belirtti.

Başkan Sadri Şener ve İstanbul’a giden yönetim kurulu üyeleri akşam yemeğinde bir araya gelirken öncelikli olarak duruşma sürecinin ve transfer politikası ile ilgili yapılacak çalışmaların görüşüldüğü de öğrenildi.

Yarın yapılacak duruşmaya zorunlu olmadıkları için katılmayacaklarını belirten Nevzat Şakar, "İddialarda ve tepalarla ilgili olarak Trabzonspor’un olumsuz her hangi bir sıkıntısı yok. Avukatlarımızın yakın takibi ile gelişmeleri ve bildiklerimizi mahkemeye sunuyoruz. Bu konu ile ilgilide fazla yorum yapmıyoruz. Avukatlarımız gerekli araştırmaları yapıyor” dedi.

Trabzonspor ile ilgili suçlayıcı her hangi bir bulgunun olmaması nedeni ile karşı tarafın işi kişiselleştirmeye kadar dökmeye çalıştıklarını belirten Şakar, “Biz rahatız. Ellerinde kanıt yok. Olması da mümkün değil çünkü Trabzonspor’un bu işlerle işi olmaz. Böyle olunca da işi kalkıp hatır gönüle getirmeye başkanı 2005 yılındaki ticari ilişkiyi, benim Antalya’ya gitmemi bile konu yapmaya çalıştılar” ifadeleri kullandı.

Cuma günü yapılacak duruşmaya Başkan Sadri Şener ile birlikte katılacaklarını belirten Şakar, “Cuma günü muhatap bulabilirsek biz soru yönelteceğiz. O günkü duruşmadan sonrada kulübün işlerine yoğunlaşacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor