TS transferine çirkin başlık

 Trabzonspor’un forvet oyuncusu N’Doye ile ilgili transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, transfer için yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu’ Danimarkada kaldı. Transfer henüz gerçekleşmezken taraflar bu günde bir araya geldi.  Ulusal yayın yapan

TS transferine çirkin başlık

Trabzonspor’un forvet oyuncusu N’Doye ile ilgili transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, transfer için yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu’ Danimarkada kaldı. Transfer henüz gerçekleşmezken taraflar bu günde bir araya geldi.  Ulusal yayın yapan  Fotospor,gazetesi  N’Doye transferinin belirsizliğini Trabzonspor 'KAP'a oturdu' gibi çirkin bir başlıkla okurlarına duyurdu.

Bununla da yetinmeyen sitenin;‘’Trabzonspor, görüşmelere başladığı KAP'a bildridiği N'Doye konusunda adeta ŞAPA oturdu.’ gibi bir çirkin  ifade kullanması dikkat çekti. Fotospor her fırsatta çirkin yüzünü ortaya koyarken Trabzonsporlu taraftarlarda gazeteye tepkilerini dile getirmeyi sürdürüyor.

Haber61.net / Elif Tuğçe BALABAN


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler