TS transferde FB ile mi karşılaştı!

Trabzonspor’un Çanakkale Dardanelspor’da forma giyen Sakıp Aytaç’ın transferi için karşı karşıya geldiği iddia ediliyor. Fener’le Trabzon’un karşı karşıya geldiği iddia edilen haber şu şekilde;“Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe’nin de transfer listesinde y

TS transferde FB ile mi karşılaştı!

Trabzonspor’un Çanakkale Dardanelspor’da forma giyen Sakıp Aytaç’ın transferi için karşı karşıya geldiği iddia ediliyor. Fener’le Trabzon’un karşı karşıya geldiği iddia edilen haber şu şekilde;

“Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe’nin de transfer listesinde yer alan Çanakkale Dardanelspor’un genç sol kanat futbolcusu 19 yaşındaki Sakıp Aytaç’ı renklere katabilmek için harekete geçti.

Fırtına’nın uzun süredir izlediği Sakıp Aytaç’ı Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın da takibinde olduğu ortaya çıkarken, Trabzonspor yönetimi elini çabuk tutup bu transferi bitirmek için girişimlere başladı. Çanakkale Dardanelli yöneticilerle bir araya gelen Trabzonspor kurmaylarının genç futbolcu için söz kestiği de gelen bilgiler arasında”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler