TS Teofilo'dan kurtuluyor mu?

Kolombiya şampiyonu Once Caldas, kadrosuna katmak istediği forvet için masaya oturduğu Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile % 90 oranında anlaştı. Manizales şehri takımı Caldas'ın başkanı Juan Hernandez Ramos ile iki gündür yapılan pazarlıklar bitme aşamas

TS Teofilo'dan kurtuluyor mu?

Kolombiya şampiyonu Once Caldas, kadrosuna katmak istediği forvet için masaya oturduğu Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile % 90 oranında anlaştı. Manizales şehri takımı Caldas'ın başkanı Juan Hernandez Ramos ile iki gündür yapılan pazarlıklar bitme aşamasına geldi. Şener'in yürüttüğü görüşmelerde Teofilo için bordo- mavili takım 3 milyon dolar bonservis bedeli ve golcü futbolcunun başka bir takıma satılması halinde yüzde 20 pay istedi. Kolombiya ekibi bu şartları kabul etti.

DIŞ BASININ JOVANOVİC ISRARI

Öte yandan Liverpool Menajeri Kenny Dalglish'in kiralanmasını istediği Sırp forvet Milan Jovanovic'in satın alma opsiyonu ile Trabzonsporlu olacağı iddiası dış basında yankı bulmaya devam ediyor. Şener, bu iddiaları dün de yalanlarken, İngiliz The Mirror ve Sırp Vesta gazeteleri, 29 yaşındaki golcünün yeni adresinin Trabzonspor olduğunu yine manşetlerine taşıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor