TS Taraftarlarından suç duyurusu

Trabzon Fikir Kulübü, 81 ilde federasyon hakkında suç duyurularında bulundu. haber61.net'in edindiği bilgiye göre, Trabzon Fikir Kulübü yöneticileri, suç duyurusunda Futbol Federasyonu’nun görevini kötüye kullandığını ifade ederek, her Trabzonspor tarafta

TS Taraftarlarından suç duyurusu

Trabzon Fikir Kulübü, 81 ilde federasyon hakkında suç duyurularında bulundu. haber61.net'in edindiği bilgiye göre, Trabzon Fikir Kulübü yöneticileri, suç duyurusunda Futbol Federasyonu’nun görevini kötüye kullandığını ifade ederek, her Trabzonspor taraftarını göreve çağırarak suç duyurusunda bulunmalarını istedi. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Trabzon Fikir Kulübü olarak, 3 Temmuz’dan bu yana geldiğimiz süreci yakından izliyoruz. Trabzonspor’un hakkedilmiş şampiyonluğu bu kez de TFF tarafından engellenmektedir. Tüm Trabzonspor taraftarı bu duruma müdahil olabilir ve suç duyurusunda bulunabilir. Herkesi göreve çağırıyoruz. Kanunları uygulamayanları da göreve çağırıyoruz.”

Trabzon Fikir Külübü, bugüne kadar 250 taraftarının suç duyurusunda bulunduğunu ifade ederken, bu sayının ileriki günlerde daha da artacağını dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor