TS taraftarlarından Kafkas'a ziyaret

 1461 Meydan, Farozlular ve Trabzonlu Gençler Derneği üyeleri Trabzonspor kulübüne gelerek, Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas’ı ziyaret ettiler. 1461 Meydan Derneği Başkanı Süleyman Köse, Farozlular Derneği Başkanı Erol Aydın ve Trabzonlu Gençle

TS taraftarlarından Kafkas'a ziyaret

 

1461 Meydan, Farozlular ve Trabzonlu Gençler Derneği üyeleri Trabzonspor kulübüne gelerek, Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas’ı ziyaret ettiler.
 
1461 Meydan Derneği Başkanı Süleyman Köse, Farozlular Derneği Başkanı Erol Aydın ve Trabzonlu Gençler Derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı, Kafkas’a çiçek verip, görevinde başarı dilediler.
 
Teknik Direktör Tolunay Kafkas ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, takımına tutkuyla bağlı olan taraftarların bundan sonraki müsabakalarda tribünleri dolduracağına inandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor