TS taraftarları TFF'ye mail gönderdi

Gurbetçi Gençler TFF nezdinde Antalyaspor maçının tarihi ile ilgili olarak yeni bir mail organizasyonu başlattılarTaraftar guruplarından gurbetci gençler TFF tarafından 5 Kasım Pazartesi günü oynatılacağı açıklanan maçın mesai saatine denk gelmesi nedeniy

TS taraftarları TFF'ye mail gönderdi

Gurbetçi Gençler TFF nezdinde Antalyaspor maçının tarihi ile ilgili olarak yeni bir mail organizasyonu başlattılar

Taraftar guruplarından gurbetci gençler TFF tarafından 5 Kasım Pazartesi günü oynatılacağı açıklanan maçın mesai saatine denk gelmesi nedeniyle 4 kasım Pazar gününe alınması için TFF’ye faks ve mail göndermleye başladılar

İŞTE TFF’YE GÖNDERİLEN  MAİL

-- Türkiye futbol Federasyonunun Dikkatine !

05 Kasım 2012 Pazartesi günü oynanması planlanan Medical Park Antalyaspor - Trabzonspor A.Ş. maçının maç günü mesai zamanına denk gelmesi vesilesi ile gerek MP Antalyaspor Yönetimi hasılat zararını , gerek Antalyaspor taraftarları , gerek bi Trabzonspor taraftarları seyir zevkini göz önüne alarak maçın bir gün evveli olan 04 Kasım 2012 Pazar günü oynanması taraftarı olduğumuzu belirtmek isteriz.

Bizler taraftarı olduğumuz renklerin herzaman peşindeyiz ve peşinde olacağız !

Biz taraftarların bulunduğumuz bu ricanın ret edilmeyeceğini düşünerek , Federasyon yetkililerinin de bu seyir zevki yüksek maç için gereğini yapacağını ümit ediyoruz.

Gurbetçi Gençler Trabzonspor Taraftar Gurubu !

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler