TS taraftarları Blatter'i karşılayacak

Trabzonspor taraftarları Cumartesi günü saat 12.00'da FIFA U20 Dünya Kupası Grup maçları öncesi Trabzon’a gelecek olan Sepp Blater’i karşılayacak.  Bordo – mavili taraftar gruplarından Trabzonlu Gençler, Farozlular, 1461 Meydan e Taraftarlar Birliği ortak

TS taraftarları Blatter'i karşılayacak

Trabzonspor taraftarları Cumartesi günü saat 12.00'da FIFA U20 Dünya Kupası Grup maçları öncesi Trabzon’a gelecek olan Sepp Blater’i karşılayacak.

 

 Bordo – mavili taraftar gruplarından Trabzonlu Gençler, Farozlular, 1461 Meydan e Taraftarlar Birliği ortak bir açıklama yaptı. Açıklamayı yapan Trabzonlu Gençler Grubu lideri Mehmet Fındıkçı, Cumartesi günü saat 12.00’da Trabzon’a gelecek olan Sepp Blatter’i, kendisine yakışır bir şekilde karşılayacaklarını söyledi.

Fındıkçı’nın yaptığı yazılı açıklama şu şekilde: “Nyon’da ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinde taraftarlarımızın yaptığı gibi bizde hak arayışımızı sürdürüyoruz. Trabzonspor taraftarları olarak 3 Temmuz sürecinden sonra adalet arayışımızdan hiç vazgeçmedik. FIFA başkanı Sepp Blatter’in de Trabzon’a gelecek olması büyük bir şans.

Kendisini havalimanında çiçeklerle karşılayacağız. Ancak hakkımız olan kupanın da geri verilmesini talep edeceğiz. Bunun için tüm temiz yürekleri bizimle beraber havalimanına davet ediyoruz” dedi..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor