TS Taraftarlar Derneği'nden kınama

 1967 Tarbzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Ankara'da oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası final maçının 61. dakikada başlayan ve saha dışında da yaşanan olayları kınadı. Hatayoğlu, 61. dakika şovunun birileri tarafından eng

TS Taraftarlar Derneği'nden kınama

 

1967 Tarbzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Ankara'da oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası final maçının 61. dakikada başlayan ve saha dışında da yaşanan olayları kınadı. Hatayoğlu, 61. dakika şovunun birileri tarafından engellenmek istediğini iddia etti. 
 
1967 Trabzonsporlular Dernek Başkanı Alaattin Hatayoğlu, yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe-Tranzonspor maçı evvelinde beklenilen olmadı. Maç esnasından ise Trabzon taraftarları ile Fenerbahçe taraftarlarının tam güvenlikleri alınmıştı. Ama ne hikmetse 61. dakikada tribün şovu yaşanacakken kale arkası tribünlerine gaz sıkılarak taraftarlara fiziki müdahalelerde bulunulmasına bir anlam veremedik.Bir yerlerden talimat alınarak 61. dakika şovunun engellenmesi istenildi. Bayanlar, çocuklar ambulanslarla hastanelere taşınmıştır. Medya ve basın bunları gündeme dahi taşımamıştır. Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrası 100'e yakın polis yaralanırken, polis otolarının ters çevrilerek yakılırken, esnafların iş yerleri kundaklanırken hiç müdahale edilmemiştir. 5-6 yıl önce Galatasaray-Fenerbahçe maçında defalarca maçın durdurulması na rağmen polislerin yaralandığı, hatta bir polisin kör edildiği maçta hiç müdahale edilmezken, hangi güç Trabzonspor taraftarlarına fiziki müdahale yapmasını istemiştir? Beşiktaş stadının kapanış programında da aynı hadiseler yaşandı. Trabzonspor taraftarlarına art niyetli bir saldırı yapıldı. Yetkililer susuyor. Neden bunu Trabzonspor taraftarlarına yapıyorsunuz? Trabzonspor taraftarları yıllardır haksızlığa maruz kalıyor ve şike sürecinden sonra yapılan haksızlıklar artarak devam etmektedir. Taraftarlarımıza yapılanlar esefle kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor