TS taraftarının kombine tepkisi

Bordo-mavili taraftarların sanal ortamda en büyük buluşma adresi olan 'BordoMavi.Net Trabzonsporlular Birliği' yayınladığı duyuru ile bu duruma tepki gösterdi. Açıklamada, kulübe destek vermek isteyen iş adamlarının, daha çok alt gelir grubuna sahip taraf

TS taraftarının kombine tepkisi

Bordo-mavili taraftarların sanal ortamda en büyük buluşma adresi olan 'BordoMavi.Net Trabzonsporlular Birliği' yayınladığı duyuru ile bu duruma tepki gösterdi. Açıklamada, kulübe destek vermek isteyen iş adamlarının, daha çok alt gelir grubuna sahip taraftarların yer aldığı kale arkası tribünlerinden değil de maraton ve numaralı tribünden kombine bilet almasının daha anlamlı olacağı ifade edilerek, "Safiyane Trabzonspor'a katkı amacı güdülmüş ise, ilgili şahıs kulübümüze yapabileceği onlarca çeşit katkı varken, kombine organizasyonunu seçmiş olamazdı.

Dünyanın neresine bakarsanız bakın, taraftar grubu dendiğinde adres; kale arkası tribünlerdir. Ve o "biri" sözüm ona kulübe destek olacağı kombineyi alırken, nedense boş olan koltukları değil, hiçbir kişi ya da kurum tarafından desteklenmeyen BMN'nin önceden rezervasyon yaptırdığı, kendi isteği ile alım taahhüdünde bulunduğu kale arkası kombinelerinin tamamını seçmiştir. 

Durum kısaca şudur: Kale arkası kombineleri kalmadığından dolayı, kendi paranızla kombine almak için Trabzonspor kulübüne değil, bedava kombine almak için gideceğiniz adres o "birisi" ve o "birisinin" kontrolündeki kişiler olmuştur. Trabzonspor Taraftarı'nı boyunduruk altına almaya gücünüz asla yetmeyecek!" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor