TS taraftarından Tuzcuoğlu'na büyük tepki!

Trabzonsporlu taraftarlar İstanbul Barosunun panelinde isyan etti.İstanbul Barosunun Orhan A. Apaydın konferans salonunda düzenlediği "Sportif Uyuşmazlık ve Tahkim" konulu panelinde konuşmacı oalrak katılan ve Dünyanın en büyük şikesinin üstünü örtmeye ça

TS taraftarından Tuzcuoğlu'na büyük tepki!

Trabzonsporlu taraftarlar İstanbul Barosunun panelinde isyan etti.

bbcl8zgicaem_kz.jpg

İstanbul Barosunun Orhan A. Apaydın konferans salonunda düzenlediği "Sportif Uyuşmazlık ve Tahkim" konulu panelinde konuşmacı oalrak katılan ve Dünyanın en büyük şikesinin üstünü örtmeye çalışan Tahkim Kurulu başkanı Engin Tuzcuoğlu'na Trabzonsporlu taraftarlardan büyük protesto. Vatikanda'ki temiz futbol eylemini gerçekleştiren Trabzonspor taraftarları bugün İstanbul Barosu'nun düzenlediği Sportif uyuşmazlıklar ve Tahkim konulu panelinde Tahkim Kurul uBaşkanı Engin Tuzcuoğlu'nun konuşmacı oalrak katılmasına isyan etti. 

Panelde konuşmacı olan TFF Tahkim Kurulu Başkanı Engin Tuzcuoğlu'nu pretosto eden bordo-mavililer Tuzcuoğlu'nun kürsüdeki konuşması sırasında "Bu adam Dünya'nın en büyük şikesinin üstünü örtme peşinde. Bunu burada konuşturarak şikeyi yasa haline getiriyorsunuz. Bu tür saygın panelde bu adam konuşmamalı. Böyle bir admaın hukukçu olmasından bizde utanıyoruz. Sizlerde utanmalısınız. Şikenin üstünü örtmenin bedelini ödeyeceksin. Trabzonspor'daki isnanların alın terini çalmanın hakkını ödeyeceksin. Bunun hesabını sana birgün Trabzonsporlular sorar" şeklinde tepki gösterdiler.

Bu pretostalar sırasında salonda bulunanların tamamına yakını Trabzonsporlu taraftarların yaptığı pretostoya alkışlarla destek verdiler. 

Salondaki protestoları yapa isimlerden Temiz Futbol Eylemcileri Platforma başkanı Yavuz Saltık'ı Panelin organizatörü Spor Hukukcusu Alpay Köse sakinleştirmek istedi. Saltık Köse'ye de tepki koyarak "Siz spor hukukçusu olarak biliniyorsunuz. "Şikeyi aklayan, paklayan" birini konuşmacı yapmanızı şiddetle kınıyorum. Yakışmadı! şeklinde tepki gösterdi

Tuzcupğlu'nun konuşmacı oalrak panele davet edilmesine tepki gösteren taraftarlar bir süre pretostalarınnı sürdürdükten sonra salondan çıkarıldılar. Ancak salonda kalan bazı Trabzonspor taraftarları daha önce hazırladıkları "Yeter! TUZ'un koktu Sen Sus, Adalet konuşsun" şeklinde yazılı pankart açtı.

panelll.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor