TS taraftarından ses getirecek eylem!

2010-2011 sezonundaki şampiyonluk kupasının Trabzonspor'a verilmediği için daha önce İstanbul’a yürüyen Muhammet Çelik, bu kez Almanya’dan İsviçre’nin Nyon kentinde bulunan UEFA binasına yürüme kararı aldı. Bu defa da Almanya’dan İsviçre’nin Nyon kentinde

TS taraftarından ses getirecek eylem!
2010-2011 sezonundaki şampiyonluk kupasının Trabzonspor'a verilmediği için daha önce İstanbul’a yürüyen Muhammet Çelik, bu kez Almanya’dan İsviçre’nin Nyon kentinde bulunan UEFA binasına yürüme kararı aldı.
 
Bu defa da Almanya’dan İsviçre’nin Nyon kentinde bulunan UEFA Genel Merkezi’ne yürüme kararı aldığını açıklayan Trabzonspor taraftarı Muhammet Çelik, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde  düzenlediği basın toplantısında şöyle konuştu:
 
"O yürüyüşten bir sonuç alamazsam, (İsviçre’ye kadar gideceğim) demiştim. Şimdiki amacım, en kısa sürede, UEFA’nın İsviçre’de ki binasına yürümek. Bu yürüyüşün amacı, temiz futbol ve kirli oyunlara son vermek. Eğer buradan bir sonuç alamazsam, açlık grevine gideceğim." 
 
Muhammet Çelik, yürüyüş için kendisine birçok kişinin destek verdiğini belirtirkende şunları söyledi:
 
"Bu kupa Trabzon’a gelecek. Ama bunu Trabzonspor taraftarları gerçekleştirecek. Şu anda vize işlemlerim devam ediyor. Buradan Almanya’ya uçakla gideceğim. Almanya Köln’ den İsviçre’ye yürüyeceğim. 600 Kilometrelik bu yürüyüş parkurunu 10-15 gün içerisinde tamamlamayı planlıyorum. Amacım UEFA Genel Başkanı Platini ile görüşmek. Hakkımızı isteyemezsem, Türkiye’ye dönmeyeceğim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor