TS taraftarından sandıkta tepki!

Trabzonspor taraftarları , 30 Mart yerel seçimlerinde, siyasi partilere tepkilerini sandıkta da gösterdi.  Trabzonspor taraftarları siyasi partilerin şike sürecinde adaletsizliğe ortak oldukları gerekçesiyle tepkilerini sandıkta gösterdi. Şike süreci boyu

TS taraftarından sandıkta tepki!
Trabzonspor taraftarları , 30 Mart yerel seçimlerinde, siyasi partilere tepkilerini sandıkta da gösterdi. 
 
Trabzonspor taraftarları siyasi partilerin şike sürecinde adaletsizliğe ortak oldukları gerekçesiyle tepkilerini sandıkta gösterdi. Şike süreci boyunca Trabzonspor taraftarlarının en çok şikayet ettikleri konu siyasi partilerin kendilerine yapılan haksızlıklara ortak olmalarıydı. Bazı Trabzonspor taraftarları da bunun karşılığını bugün sandıkta gösterdi. Oy pusulalarının üzerine "2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur", "Benim oyum Trabzonspor'a" yazan taraftarlar tepkilerini ortaya koydular. Özellikle sosyal medyada bu şekilde çok sayıda oy pusulasının fotoğrafını paylaşan taraftarlar demokratik bir şekilde tepkilerini tüm siyasi partilere de göstermiş oldular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler