TS taraftarından "paralı" tepki!

Trabzonspor'dan çalınan 2010-2011 sezonu şampiyonluğu için bordo mavili taraftarlar bu sefer farklı bir tepki yöntemine başvurdu. Sosyal medya üzerinden toplanan Trabzonsporlu taraftarlar paraların üzerine '2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor' yazısını

TS taraftarından "paralı" tepki!

Trabzonspor'dan çalınan 2010-2011 sezonu şampiyonluğu için bordo mavili taraftarlar bu sefer farklı bir tepki yöntemine başvurdu. Sosyal medya üzerinden toplanan Trabzonsporlu taraftarlar paraların üzerine '2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor' yazısını yazma kararı aldı.

Paraların üzerine şampiyonluk ifadesini yazan taraftarlar sosyal medya üzerinden fotoğrafları paylaşarak tepkilerini ölümsüzleştirmekte istiyor. Taraftarların bu tutumu büyük yankı uyandırırken bordo mavili taraftarların paranın üzerine neden yazdığı da ortaya çıktı.

Taraftarların amacı hem para verilerek yapılan şikeyi vurgulamak hemde para üzerine yazılan ifadelerin silinmediğinden uzun ömürlü bir tepki olacağını karar verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor