TS taraftarından Kocaeli'nde protesto!

 Kocaeli'de Trabzonsporlu taraftarlardan oluşan bir grup, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'u protesto etti.Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Trabzonsporlu taraftarlar düzenledikleri eylemle 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizl

TS taraftarından Kocaeli'nde protesto!

 Kocaeli'de Trabzonsporlu taraftarlardan oluşan bir grup, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'u protesto etti.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Trabzonsporlu taraftarlar düzenledikleri eylemle 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'u protesto ettiler. Fevziye Camii önündeki alanda toplanan yaklaşık 15 kişilik taraftar grubu, 6222 sayılı yasada eksiklikler olduğunu ve bunun düzeltilmesinin tribünleri daha da güzelleştireceğini dile getirdiler. Ellerindeki döviz ve pankartlarla "Tribüne özgürlük" sloganları atan grup, eylemlerinin amacının tribünlere uygulanan yasakların kaldırılması olduğunu belirttiler.

Trabzonlu taraftarlar adına konuşma yapan Trabzonlu Gençler Taraftarlar Grubu Kocaeli Temsilcisi Ünal Durmuş, "6222 nolu sporda şiddet yasasında boşluk var. Ağabeylerimiz kardeşlerimiz haksız yere ceza alıyor. Sahaya inen de, bıçak atan da aynı cezayı alıyor. Bu yasada bir eksiklik var. Bunun düzenlenmesi için Türkiye'nin dört bir yanında Trabzonsporlular olarak eylem yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Basın açıklamasının ardından Trabzonsporlu taraftarlar sloganlar atarak olaysız bir şekilde dağıldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler