TS Taraftarından dev yürüyüş için dev toplantı

Trabzonspor taraftarlarının yaptığı Türkiye ve dünya gündeminde büyük yankı uyandıran dev yürüyüşün İstanbul ayağı için büyük bir toplantı yapılacak.İstanbul Kartal'daki Karayemiş Tesislerinde bugün saat 10.30'da yapılacak Trabzon Dernekler Federasyonu'nu

TS Taraftarından dev yürüyüş için dev toplantı

Trabzonspor taraftarlarının yaptığı Türkiye ve dünya gündeminde büyük yankı uyandıran dev yürüyüşün İstanbul ayağı için büyük bir toplantı yapılacak.

İstanbul Kartal'daki Karayemiş Tesislerinde bugün saat 10.30'da yapılacak Trabzon Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği toplantıya, Trabzonspor'un eski başkanları, eski yönetim kurulu üyeleri, eski futbolcular, İş adamları, Trabzon Dernekler Federasyonuna bağlı bütün dernekler, kardeş şehir olan Kahramanmaraş Dernekleri'nin katılması bekleniyor.

Yapılacak olan toplantıda yapılacak olan dev yürüyüş için görüş alışverişinde bulunup nasıl bir yol izleneceği belirlenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor