TS Taraftarından dev protesto

İstinye Park önünde öğle saatlerinde bir araya gelen bordo-mavili taraftarlar, büyük bir grup ile meşaleler yakıp, sloganlar atarak TFF binasına yürüyüşe başladı.Yürüyüşe, İstanbul'daki taraftarların yanı sıra çevre illerden ve Trabzon'dan otobüslerle gel

TS Taraftarından dev protesto

İstinye Park önünde öğle saatlerinde bir araya gelen bordo-mavili taraftarlar, büyük bir grup ile meşaleler yakıp, sloganlar atarak TFF binasına yürüyüşe başladı.

Yürüyüşe, İstanbul'daki taraftarların yanı sıra çevre illerden ve Trabzon'dan otobüslerle gelen taraftarla ile birlikte 30 bin kişilik bir grubun katıldığı görüldü.

İstinye Park önünde öğle saatlerinde toplanan Bordo-mavili taraftarlar, büyük bir grup ile meşaleler yakıp, sloganlar atarak TFF binasına yürüyüşe başladı. Bina önünde toplanan yaklaşık bin kadar taraftar, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım aleyhinde sloganlar attılar.

Kısa bir basın açıklaması yapan Bordo-mavili taraftarlar, "Suçlular, Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri, UEFA Disiplin Kurulu, UEFA Tahkim Kurulu ve Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından da yargılanıp, ceza almalarına rağmen, TFF'nin aldığı aldığı kararlar doğrultusunda sportif alanda adalet engellenmeye devam etmektedir. Şike ve teşvik yoluyla çalındığı CAS kararıyla da tescillenmiş olan 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupası ne yazıktır ki kanunlara aykırı uygulamalar neticesinde ait olmadığı yerde tutulmaktadır" ifadelerini kullandı.

Bu arada TFF binası önünde bulunan bayrak direğindeki TFF bayrağı indirilerek yerine Trabzonspor bayrağı asıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler