TS taraftarı salonu inletecek

Trabzonspor M.P.'nin 2 maçlık cezasının kalkmasının ardından, bugün saat: 16:00'da Hayri Gür'de oynanacak olan Trabzonspor Medical Park- Aliağa Petkim karşılaşamsına taraftar grupları akın edecek.Hayri Gür'deki karşılaşmaya destek verecek olan Trabzonlu G

TS taraftarı salonu inletecek

Trabzonspor M.P.'nin 2 maçlık cezasının kalkmasının ardından, bugün saat: 16:00'da Hayri Gür'de oynanacak olan Trabzonspor Medical Park- Aliağa Petkim karşılaşamsına taraftar grupları akın edecek.

Hayri Gür'deki karşılaşmaya destek verecek olan Trabzonlu Gençler, Farozlular ve 1461 Meydan grubunun yanısıra, Vakfıkebirliler taraftar grubu da Vakfıkebir'den gelip basketbol takımına destek verecek.

Ayrıca basketbol maçlarına davet olmaksızın sürekli destek veren Vira grubununda Hayri Gür'e gelerek Trabzonspor'a destek vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor