TS taraftarı neden mutsuz? Başkan bu soruyu yanıtladı...

Bordo-Mavili takımın başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu,takımın  hem Avrupa’da hem de Süper Lig’de iyi sonuçlar almasına karşın taraftarların mutsuz olmasını değerlendirdi.Konuyu yorumlayan Hacıosmanoğlu, “İnsanlar, Trabzon’un daha iyi olmasını istiyorlar. Dah

TS taraftarı neden mutsuz? Başkan bu soruyu yanıtladı...

Bordo-Mavili takımın başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu,takımın  hem Avrupa’da hem de Süper Lig’de iyi sonuçlar almasına karşın taraftarların mutsuz olmasını değerlendirdi.

Konuyu yorumlayan Hacıosmanoğlu, “İnsanlar, Trabzon’un daha iyi olmasını istiyorlar. Daha fazla beklenti içindiler, bu yüzden tatmin olmayabilirler. Ama biz göreve geldiğimizde köklü bir değişim yaptık. Halen bunun sancılarını yaşıyoruz. Ama Allah da bize yardım ediyor. Kalbimiz de temiz” ifadelerini kullandı.

‘GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR’
Ekonomik anlamda denizin dibine batmış bir gemiyi kurtarmaya çalıştıklarını da ifade eden Hacıosmanoğlu, “Biz bu gemiyi hep birlikte denizin dibinden çıkartmaya talip olduk. Trabzonspor büyük camiadır. Bu zorlukların üstesinden gelmesini de bilir. Bu anlamda gece gündüz çalışıyoruz. Değişim sürecini tamamladık. Yapılanma sürecine yavaş yavaş adım atıyoruz. Bazı aksaklıklar yaşanıyor tabii ama hep birlikte Trabzonspor’u düzlüğe çıkartacağız. Güzel günler bizi bekliyor” dedi. Başkan; Konya Torku, Lazio ve F.Bahçe maçları için ise “Alnımızın akıyla bu üç maçtan da başarıyla çıkacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor