TS taraftarı iş başında! İsviçrede şike ilanı..

Trabzonsporlu taraftarlar, İsviçre'nin önemli gazetesi Le Temps’e verdikleri ilanda, "Şikeye karşı sıfır tolerans" ilkesinin uygulanmasını talep etti.İLAN YAYINLANDIYargıtay’ın şike kararını açıklamasıyla birlikte Trabzonspor Kulübü'nün UEFA ve FIFA’ya, r

TS taraftarı iş başında! İsviçrede şike ilanı..

Trabzonsporlu taraftarlar, İsviçre'nin önemli gazetesi Le Temps’e verdikleri ilanda, "Şikeye karşı sıfır tolerans" ilkesinin uygulanmasını talep etti.

İLAN YAYINLANDI

Yargıtay’ın şike kararını açıklamasıyla birlikte Trabzonspor Kulübü'nün UEFA ve FIFA’ya, resmi müracaatta bulunmasındtan sonra bordo mavili taraftarlar da harekete geçti. "Türkiye Kirlilik Karşıtı Platformu" adı altında bir araya gelen taraftarlar, UEFA’nın

as.20140204123219.jpg

merkezinin bulunduğu İsviçre’de yayınlanan Le Temp'e, "Şike" başlıklı ilan verdiler. İngilizce olarak verilen ilanda şu ifadelere yer verildi:

"Sayın UEFA ve FIFA yetkilileri, CAS şöyle demektedir; ‘UEFA, Fenerbahçe’yi şikeden dolayı iki sezon için UEFA kulüp turnuvalarına katılmaktan men etmiştir.’ Fakat Yargıtay, UEFA ve CAS cezalarına rağmen, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) herhangi bir yaptırım uygulamamıştır. Futbol ailesi, hem UEFA, hem de FIFA’dan tüzüklerinin, disiplin talimatlarının ve ‘Şikeye karşı sıfır tolerans ilkesinin’ gereklerini yapmalarını beklemektedir."

Trabzonsporlu taraftarlar, daha önce de İsviçre gazetelerine ilan vererek UEFA’yı göreve davet etmişti. Gazeteye verilen ilan, sosyal paylaşım sitelerinde de taraftarlar tarafından paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor