TS taraftarı Dikkat! Oyuna gelme

Süper lig’in 12.hafta karşılaşmasında karşılaşacak olan Bursaspor ve Trabzonspor karşılaşması öncesi Bursa’da tehlikeli oyun.Superlig’in yeni lideri Trabzonspor 12.hafta da Bursaspor ile Bursa’da Cumartesi günü saat 16:00’da karşılaşacak. Yurdun dört bir

TS taraftarı Dikkat! Oyuna gelme

Süper lig’in 12.hafta karşılaşmasında karşılaşacak olan Bursaspor ve Trabzonspor karşılaşması öncesi Bursa’da tehlikeli oyun.

Superlig’in yeni lideri Trabzonspor 12.hafta da Bursaspor ile Bursa’da Cumartesi günü saat 16:00’da karşılaşacak. Yurdun dört bir yanından bu karşılaşmayı izlemek için Bursa’ya gidecek olan taraftarlar tehlikeli bir oyun ile karşı karşıya.

Trabzonspor Taraftarına sadece 1300 bilet verilecek:

Bursaspor Trabzonspor karşılaşmasında Misafir takım Trabzonspor’un 1300 taraftarı bu maçı misafir tirübün bileti alarak izleyecek. Biletler ise Misafir takım taraftarına maç günü saat 10:00’da satışa çıkarılacak.

Misafir takım Trabzonspor taraftarlarının daha önceden bilet bulmaları imkansız hale getirilirken biletler ancak maç günü sabah saat 10:00’da satışa çıkarılacak.

Trabzon, İstanbul ve Bursa başta olmak üzere yurdun dört  bir yanından Bursa’da ki karşılaşmayı izlemek için bu şehre gidecek olan Trabzonspor taraftarlarının hiç birinin elinde bilet bulunmazken 1300 bilet için en az 10 bin taraftarın  Kültürpark’ta toplanmaya zorlanması tehlikeli oyun olarak değerlendiriliyor.

Bursaspor-Trabzonspor karşılaşmasına kadar Atatürk Kapalı Spor Salonu yanındaki misafir tribün bilet satış gişesinden yapılan satışların Bursaspor taraftarlarının yoğun olduğu Kültürpar’a aktarılması aklılara soru işareti oluştururken orada aynı saatte toplanacak olan en az 10 bin Trabzonspor taraftarının provokasyonlardan nasıl  korunacağı meçhul.

Kültürpar’ta bilet almak için toplanacak taraftardan sadece 1300 kişilik bir kısmı bilet alarak kültürpark’tan ayrılırken, geride kalan binlerce taraftarın nasıl dağıtılacağı ve nerelere ne şekilde sevk edileceği merak ediliyor.

Haber61 yetkilileri uyarıyor:

 haber61.net olarak yetkilileri şimdiden uyarıyor ve diyoruz ki: Bursaspor taraftarlarının yoğunlukta bulunduğu bu bölgeye alınan bilet satışlarında, bilet alamayacak binlerce taraftarı olabilecek provokasyonlardan nasıl koruyacaksınız. Bilet alamama ve takımını izleyememe stresi içerisinde olan binlerce taraftarı hangi yolla ve ne şekilde nereye yönlendireceksiniz. Bunu ne şekilde sağlayacaksınız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor