TS taraftarı Burak'a tepki gösterdi!

Takımlarını karşılamak için havaalanına gelen Trabzonspor taraftarları, aynı saatlerde alanda bulunan Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz'a tepki gösterdi.Trabzonspor kafilesinden kısa bir süre önce Antalya'ya iniş yapan Burak Yılmaz, havaalanından çıkışt

TS taraftarı Burak'a tepki gösterdi!

Takımlarını karşılamak için havaalanına gelen Trabzonspor taraftarları, aynı saatlerde alanda bulunan Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz'a tepki gösterdi.

Trabzonspor kafilesinden kısa bir süre önce Antalya'ya iniş yapan Burak Yılmaz, havaalanından çıkışta Trabzonspor taraftarının tepkisiyle karşılaştı. Milli futbolcuya, Trabzonspor'dan ayrıldığı için tepki gösteren taraftarlar, uzun süre arkasından tezahürat yaptı.

Taraftarlar, Trabzonspor ile aynı saatlerde Antalya'ya gelen Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a ise sevgi gösterilerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler