TS taraftarı bu program kaçmaz

30 adet maraton tribün bileti TS-İ.B.B. maçı öncesi taraftarlara verilecek.Çay TV’de ekran klasiği olan “TRABZONSPOR’A BAKIŞ” programı Trabzonspor-İstanbul Büyükşehir belediye spor karşılaşması öncesi tam 30 adet maraton tribün biletini taraftarlara hediy

TS taraftarı bu program kaçmaz

30 adet maraton tribün bileti TS-İ.B.B. maçı öncesi taraftarlara verilecek.

Çay TV’de ekran klasiği olan “TRABZONSPOR’A BAKIŞ” programı Trabzonspor-İstanbul Büyükşehir belediye spor karşılaşması öncesi tam 30 adet maraton tribün biletini taraftarlara hediye ediyor. Bu önemli maçta taraftarlarında Avni Aker de bulunup takımlarına destek vermesi gerektiğinin farkında olan Çay TV bu akşam saat 20:45 de başlayacak olan programda biletleri çekilişle taraftarlara verecek. Çay TV Trabzon Temsilcisi Halil İbrahim ileli’nin sunacağı programa yorumcu olarak deneyimli gazeteci Fotomaç gazetesi spor yazarı Cevat Kol konuk olacak.Bilet kazanan Trabzonspor taraftarları biletlerini Pazar günü saat 12:00 ile 14:00 arası Çay TV Trabzon bürosundan temin edebilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor