TS taraftarı 61'de selam duracak!

Trabzonspor'un bu akşam Antalyaspor ile oynayacağı maçta taraftardan Askere saygı...Hakkari Çukurca'da şehit edilen 24 askerimizin ardından tüm Türkiye'de olduğu gibi Trabzon'da da taraftarlar yaptıkları organizasyonlarla desteklerini devam ettiriyorlar.H

TS taraftarı 61'de selam duracak!

Trabzonspor'un bu akşam Antalyaspor ile oynayacağı maçta taraftardan Askere saygı...

Hakkari Çukurca'da şehit edilen 24 askerimizin ardından tüm Türkiye'de olduğu gibi Trabzon'da da taraftarlar yaptıkları organizasyonlarla desteklerini devam ettiriyorlar.

Hakkari'nin plaka kodu olan 30'u baz alan Trabzonspor taraftarı terör olayları nedeniyle bu akşamki Antalyaspor karşılaşmasının 30. dakikasında "Hepimiz Askeriz PKK'ya yeteriz" sloganıyla başlayıp 30 saniye sonra, "Genelkurmay Duy Bu Sesi Askere Al Hepimizi" sloganıyla 30 saniye boyunca devam edip tepkilerini tribünlerden dile getirecekler.

61. DAKİKADA ASKER SELAMI...

Trabzonspor taraftarı kendilerine özgü olan 61. dakikayı da unutmadı tabi. Taraftarlarımız müsabakanın 61. dakikasında ise Asker selamı vererek senfoniyi tamamlayacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor