TS Taraftar Derneğinden uyarı

TARAFTAR AKILLI OLSUNTrabzonspor’un Pazar günü İstanbul olimpiyat stadında İstanbul B.B ile oynayacağı hayati önem taşıyan maç ile ilgili rekor bir taraftar kitlesiyle katılacaklarını anlatan dernek başkanı Bekir Kodalak, taraftarları uyardı.Bekir Kodalak

TS Taraftar Derneğinden uyarı

TARAFTAR AKILLI OLSUN

Trabzonspor’un Pazar günü İstanbul olimpiyat stadında İstanbul B.B ile oynayacağı hayati önem taşıyan maç ile ilgili rekor bir taraftar kitlesiyle katılacaklarını anlatan dernek başkanı Bekir Kodalak, taraftarları uyardı.

Bekir Kodalak; Trabzonspor taraftarlarının Olimpiyat stadını dolduracağını ifade ederek” Pazar günü bizim için hayati önem taşıyan maça TS taraftarlar derneği olarak 5 araçlık konvoyla katılacağız. Bu maç rekor kırma amacı güttüğü için taraftarlar için ayrı bir önem kazanmıştır dedi.

HERKESİ MAÇA DAVET EDİYORUZ

 Trabzonspor’un büyüklüğünü herkesin görmesini istediğini belirten başkan Kodalak sözlerini şöyle sürdürdü. “80 bin taraftar ile dosta düşmana TS taraftarının büyüklüğünü göstermektir. Bu güç ve kuvvet de TS taraftarında fazlasıyla mevcuttur. Bunu da Pazar günü tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Trabzonspor’umuzun büyüklüğüne dil uzatma cesareti gösteren bazı kesimleri buradan Pazar günkü maça davet ediyoruz. Eğer cesaretleri varsa bu maç da büyük nasıl olurmuş gelip görmelerini ve kendi şehrinden 1.200 km uzakta 70-80 binleri bir araya getiren bir futbol takımının rekoruna tanıklık etmelerini isteriz. Çünkü Türkiye’nin değil dünyanın hiçbir yerinde kendi şehrinden 1.200 km uzaklıkta 80 bin taraftar toplayacak bir takım yoktur. Tüm Türkiye ve Avrupa’da yaşayıp imkânı olan herkese bayrak, forma, kaşkol ve flamalarıyla Pazar günü Olimpiyat Stadına bekliyoruz.

TRABZON İLKLERİN TAKIMIDIR

Trabzonspor’un büyüklüğünü herkese göstereceğine inandığını da sözlerine ekleyen başkan Kodalak” Biz Trabzonsporlular olarak her zaman ilklerin takımı olduk bu ilki de yine bizler başaracağız. Türkiye’de Trabzonspor gibi büyük de varsa, bize göstermelerini istiyoruz. Bildiğiniz gibi Trabzon’da. Sivasspor maçında bir kişi sahaya çıkmıştı. Bizim o maçta ne polis bıçaklanmış nede başkası bıçaklanmıştı. Bursaspor Beşiktaş maçındaki olaylar nedeniyle takımlara verilecek cezayı da merakla bekliyoruz. Centilmenliğinde, başarının da şampiyonluğun da en büyük adayı Trabzonspor’dur. Futbolcularımız üzerlerine düşeni en iyi şekilde yerine getirmektedirler. Sıra biz taraftarlardadır.

PROVAKATÖRLERE DİKKAT

Kodalak bu maç öncesi provakasyanlar olabileceğinin de altını çizerek” Taraftarlarımızın çok uyanık olmalarını araya karışacak provokatörlere karşı tedbirli olmalarını, kulübümüze zarar verecek hareketlerde asla izin vermemeleri gerekmektedir. Burada yaşanan olumsuzluklar şampiyonluk yolunda kulübümüze telefi olmayacak zararlar verebilir. Bize göre alınabilecek 3 puan kırılacak rekordan daha önemlidir diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor