TS sürpriz yaşamak istemiyor

 Kendi sahasında aldığı Eskişehirspor beraberliğinin ardından deplasmanda Gaziantepspor'u 3-1 mağlup ederek moral bulan Trabzonspor, Bucaspor'u mağlup ederek zirvedeki yerini korumak istiyor. Rakibi ile tarihinde ilk kez karşılaşacak olan Bordo-mavili tak

TS sürpriz yaşamak istemiyor

 

Kendi sahasında aldığı Eskişehirspor beraberliğinin ardından deplasmanda Gaziantepspor'u 3-1 mağlup ederek moral bulan Trabzonspor, Bucaspor'u mağlup ederek zirvedeki yerini korumak istiyor. Rakibi ile tarihinde ilk kez karşılaşacak olan Bordo-mavili takım 16. sırada yer alan Bucaspor karşısında sürpriz yaşamak istemiyor. Kendi sahasında aldığı sürpriz sonuçlarla dikkat çeken Trabzonspor, Manisaspor ve Eskişehirspor karşısında yaşadığı puan kayıplarını, Bucaspor karşısında yaşamamak için teknik direktör

Şenol Güneş de işi sıkı tutuyor. İç sahada 16 gol atıp 7 gol yiyen takımını uyaran deneyimli teknik adam rakibi ciddiye almalarını istedi. Hüseyin Avni Aker'e gelen rakiplerin katı savunma yapmaları üzerine bir takım tedbirler alan deneyimli teknik adam oyuncularından bu konuda dikkatli olmalarını istedi.

Bordo-mavili takımda sarı kart cezalısı Burak Yılmaz, Bucaspor karşısında forma giyemeyecek. Sakat olan Glowacki'de kadrodaki yerini alamayacak. Hafif sakatlıkları bulunan Ceyhun Gülselam ve Engin Baytar'ın durumları ise maç saatinde belli olacağı belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor