TS, Şen'i makamında ziyaret etti

Trabzonspor Hentbol Kulübü Başkanı Murat Barçın ve yöneticileri, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen'i makamında ziyaret etti. Barçın ile Trabzonspor Hentbol Takımı'nın diğer yöneticilerini makamında ağırlayan Erdem Şen, takımın kurulmasında emeği geçenleri

TS, Şen'i makamında ziyaret etti

Trabzonspor Hentbol Kulübü Başkanı Murat Barçın ve yöneticileri, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen'i makamında ziyaret etti. Barçın ile Trabzonspor Hentbol Takımı'nın diğer yöneticilerini makamında ağırlayan Erdem Şen, takımın kurulmasında emeği geçenleri kutladığını belirterek, takıma 2010-2011 sezonunda Hentbol Süper Ligi'de başarılar diledi. Şen, Trabzonspor Hentbol Takımı'nın başarılı çalışmalar yaptığını ifade ederek, ''Hentbol takımımız bu yıl ilk 4'e kalarak Avrupa kupalarına katılmak istiyor. Önümüzdeki yıl yapımı biten Arsin'deki spor salonunda takımımızın tüm maçlarını Trabzon halkıyla birlikte izlemek istiyoruz'' dedi. Barçın ise Şen'e spora verdiği destekten ötürü teşekkür ederek, ''Trabzonspor Hentbol Takımı, Hentbol Süper Ligi'nde Trabzon ve Trabzonspor'umuza yakışır şekilde yerini alacaktır.

Bizlerin, kulüp yöneticileri olarak taşıdığımız sorumluluğun bilincinde teknik ekibimiz, sporcu ve personelimizle üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın'' diye konuştu. Barçın daha sonra, spora katkılarından dolayı Şen'e plaket verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler