TS savunmaya Egemen olamadı

2008 yaz transfer döneminde Trabzonspor'un yolunu tutan Egemen Korkmaz üç yıllık bordo-mavi macerasının ardından bu sezonun başında Beşiktaş'a transfer oldu. Bordo-mavili takım altında oldukça başarılı günlerinin ardından sözleşmesi sona eren ve Beşiktaş'

TS savunmaya Egemen olamadı

2008 yaz transfer döneminde Trabzonspor'un yolunu tutan Egemen Korkmaz üç yıllık bordo-mavi macerasının ardından bu sezonun başında Beşiktaş'a transfer oldu. Bordo-mavili takım altında oldukça başarılı günlerinin ardından sözleşmesi sona eren ve Beşiktaş'a geçen Egemen Korkmaz için siyah-beyazlı camiada büyük sevinç yaşanırken, Trabzon'da şaşkınlık ve endişe vardı.

Beşiktaş'ın Egemen transferindeki hayalleri, Trabzonspor'un ise endişesinin çok geçmeden boşa olmadığı anlaşıldı. Başarılı savunma oyuncusu ilk günden itibaren takımın en istikrarlı oyuncusu olarak dikkati çekti. Savunmadaki gayretli futbolu, hücumda da zaman zaman yaptığı katkıyla taraftarların sevgisini kazanan Egemen Korkmaz, sezonun ilk yarısında bütün maçlarda sahada yer alarak büyük bir başarıya imza attı. Ligin ilk yarısındaki tüm maçlarda ilk 11'de sahaya çıkan siyah-beyazlı futbolcu, toplam 1469 dakika süre alarak takımı adına en fazla süre sahada yer alan oyuncu unvanını elde etti.

EGEMEN KORKMAZ'IN TRABZON'DAKİ PERFORMANSI

Beşiktaş'ta bu kadar başarılı işler yapan Egemen Korkmaz, peki Trabzonspor'daki son sezonun ilk yarısında ne yapmıştı? İşte cevabı...

Tecrübeli isim Trabzonspor'da da aynı Beşiktaş'ta olduğu gibi 17 maçın 17'sinde görev yaptı ve yine takımının vazgeçilmezleri arasında yer aldı. Bordo-mavili takım ise ilk yarıda kalesinde 10 gördü ve savunması en iyi takım olarak dikkat çekti. Egemen Korkmaz'ın ardından bordo-mavili takımın savunma anlamında yaşadığı sıkıntılar yarıştan geri kalmasında da en büyük neden oldu. Kalesinde 21 gol gören Trabzonspor, başarılı savunma oyuncusunu elinde tutamamasının bedelini pahalıya ödediği bordo-mavili camianın kulislerinde konuşulmaya başlandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler